ОТРАСЛИ
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
СОЦИАЛНИ МРЕЖИ
АБОНАМЕНТ
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

                                ТАРИФА ЗА АБОНАМЕНТА НА БЛАГОТВОРИТЕЛНИЯТ УЕБ САЙТ 

 

                                                                       http://www.b2bportal.eu

1. Благотворителни сайтове:

БЛАГОТВОРИТЕЛНИЯТ Уеб сайт  http://www.b2bportal.eu предлага услуги, в зависимост от сумата на заплатената такса или дарението, предназначено за Фондация "Едни от нас" с основна цел "Подобряване живота на хората с увреждания". Повече информация може да получите на фейсбук страницата https://www.facebook.com/FoundationOneOfUs/ . В момента се работи по сайта на Фондацията и на ЕФА ООД. По повод взетото решение на учредителите на Фондацията да се даряват не 10% от приходите от сайтовете, а 50% от печалбата от всички сайтове на ЕФА ООД, от 30.05.2016 година се увеличава годишният абонамент за Бизнес портала на 100 лева,50 евро или 70 щатски долара без ДДС. Въвзползвайте се от сегашната промоция, която е 60 лева, 30 евро или 40 щатски долара без ДДС. В други социални мрежи, освен Фейбук, както и в следващия благотворителен благотворителен сайт http://www.tourist.com  ще получавате новини за всичко свързано с Фондация "Едни от нас" - текстове, начини за помощ, снимки, мнения на лекари специалисти, банкови сметки за дарения, отчетността за изразходваните средства за Фондацията, условия за присъствие в рекламните сайтове, ВИП оферти и банер реклами в сайтовете, както и икономически новини за улесняване на Вашата дейност. За съжаление сайта за туристическа реклама и другите над 20 благотворителни сайта, с които ще Ви изнедаме, както и сайта на Фондацията и този на ЕФА ООД още не са готови. Но последните два ще са готови до 10-20 дни.

Всеки дарител, независимо от дарената сума ще бъде записан в раздел дарители с име на гражданина или компанията, лого, държава и град, ако желае, неговите данни да се вписват в дарителският списък и кои от тях. Всеки дарител ще получи грамота с името на компанията или личното му име като социално отговорна компания или гражданин.

Сайтовете http://www.tourist.com  и http://www.efa-ltd.com , както и сайта на Фондацията се изработват в момента и се пригаждат за благотворителни.

2. Условия за абонамент в благотворителния Уеб сайт Бизнес портал:


Все още не е определена цената за годишният абонамент, с която ще можете да ползвате рекламният Уеб сайт  http://www.b2bportal.eu  за една година. ДО КРАЯ НА МЕСЕЦ 06.2016 ГОДИНА ТАКСИТЕ СА НА ПРОМОЦИЯ. 30 ЕВРО, 40 ЩАТСКИ ДОЛАРА ИЛИ 60 ЛЕВА без ДДС, като след 10.05.2016 година, ще бъдат увеличени на 100 лева, 50 евро или 70 щатски долара без ДДС. Повтаряме всичко това за да се възползвате от промоцията до 30.05.2016 година, тъй като нашият Уеб сайт не е бизнес каталог и 50% от неговата печалба отива за Фондацията. АБОНАТИТЕ МОГАТ ДА ЗАДАВАТ ВЪПРОСИ, ОТНОСНО ПОЛЗВАНЕТО НА САЙТА НА ИМЕЙЛИ office@efa-ltd.com  И st.vichev@gmail.com И ЩЕ ИМ БЪДЕ ОТГОВОРЕНО СВОЕВРЕМЕННО. В Уеб сайта първо изградете своят профил и след това пускайте неограничен брой оферти годишно, със снимки и видео за ю туб и/или ви бокс 7. Офертите и профилите са свързани, има брояч на посещенията за всяка оферта, ВИП оферта и профил, в профила има форма за запитвания и много други екстри. Засега сайта е двуезичен - български и английски. Офертите се публикуват и във фейсбук и скоро в други социални мрежи. ВИП офертите се заплащат по посочените отдолу цени, а за банер рекламите, цените са по договаряне. В момента се изработва мобилна версия на сайта. Абонаментната такса е за ползване на Уеб сайта за една година. ДО КРАЯ НА М.06 2016 ГОДИНА СУМАТА НА ГОДИШНИЯТ АБОНАМЕНТ ЩЕ СЕ ПРОМЕНЯ, НОВИНАГИ ЩЕ ВАЖИ ЕДНА ГОДИНА!


При по-висока сума, дарена от Вас, всички условия се договарят индивидуално, като Ви гарантираме, че ще бъдат много изгодни за Вас.

3. Цени на ВИП оферти:

При желание може да закупите допълнителни ВИП оферти в сайтовете. Цената на ВИП офертите ще видите отдолу.


една ВИП оферта  -  2 евро или 3.00 Щатски долари или 4 лева.

5 ВИП оферти  -  8 евро или 15,00 Щатски долари или 16 лева.

10 ВИП оферти  -  12 евро или 22.00 Щатски долари или 24 лева.

20 ВИП оферти  -  20 евро или 36.00 Щатски долари или 40 лева.

Платете ВИП офертите, чрез банковата сметка.

4.Банер реклами:


Банер рекламите СЕ ДОГОВАРЯТ, в зависимост дали са на първа или вътрешна страница, дали са статични или динамични и дали в този банер има още реклами. Затова затова банерите са по договаряне.

Към точка 1.


НЕЗАБРАВЯЙТЕ, ЧЕ 50% ОТ ПЕЧАЛБИТЕ НА САЙТОВЕТЕ БИЗНЕС ПОРТАЛ И КОРПОРАТИВНИЯ САЙТ НА ЕФА ООД, КАКТО И ТУРИСТИЧЕСКИЯТ САЙТ, КАКТО И ОСТАНАЛИТЕ САЙТОВЕ, КОИТО ЩЕ НАПРАВИМ, ОТИВАТ ЗА ФОНДАЦИЯ "ЕДНИ ОТ НАС" С ОСНОВНА ЦЕЛ ПОДОБРЯВАНЕ ЖИВОТА НА ХОРАТА С УВРЕЖДАНИЯ, ЗАТОВА ГИ НАРИЧАМЕ И ГИ ПОЛЗВАМЕ КАТО БЛАГОТВОРИТЕЛНИ. ПРИ ИЗГОТВЯНЕТО НА УЕБ САЙТА НА ФОНДАЦИЯ "ЕДНИ ОТ НАС" ВСИЧКИ АБОНАТИ ЩЕ ПОЛУЧАТ ПО ЕДИН ДОПЪЛНИТЕЛЕН БАНЕР, В ЗАВИСИМОСТ ОТ АБОНАМЕНТА СИ И ДОПЪЛНИТЕЛНА ИЗНЕНАДА!

ВСИЧКИ ДОПЪЛНИТЕЛНИ САЙТОВЕ, МЕРОПРИЯТИЯ, КНИГИ И ДРУГИ, С КОИТО ЩЕ ВИ ИЗНЕНАДАМЕ СЪЩО ЩЕ БЪДАТ бЛАГОТВОРИТЕЛНИ В ПОЛЗА НА ФОНДАЦИЯТА!

Последни и VIP оферти