ОТРАСЛИ
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
СОЦИАЛНИ МРЕЖИ
УСЛУГИ
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

1. Благотворителен

Предимствата на нашият Уеб сайт http://www.b2bportal.eu са в няколко направления. Сайта e благотворителен. 50% от печалбата му ще отиват за Фондация "Едни от нас", с основна цел "Подобряване живота на хората с увреждания". Това беше решено на последния управителен съвет за учредяването на Фондацията. Същото се отнася еза останалите сайтове , които компанията ще направи. Средствата ще постъпмат по специалва сметка на компанията и ще се разпределят между компанията и Хондацията. Когато започне да се нахтрупвна печалба , която да се прредава на Фондацията, тя ще се дава на ФондациятаФондазията ще пемели и от проекти, които разлаботва. За по-интензивна рекламна кампания в нашият Уеб сайт  може да се възползвате от пакетите VIP оферти и Банер рекламите. Част от тях можете да притежавате безплатно, в зависимост от сумата, която ще дарите за Фондация "Едни от нас". Даренията могат да бъдат под формата на суми по-високи от годишния абонамент за Уеб сайта или другите услуги предлагани в него или за други стоки, услуги или финансови средства, необходими за дейността на Фондация "Едни от нас". Средствата постъпват по сетката на "Експертна финансова агенция" ООД и се разпределят в зависимост от извършените разходи и получената печалба. От печалбата ще  превеждаме 50% на Фондация "Едни от нас".

2. Профил и оферти

За да контактувате пълноценно с другите учасници в сайта и тези, които го преглеждат, първо изградете своя профил, представете се пред всички и след това започнете да пускате неограничено количество оферти за всичко което търсите и предлагате. Как става това? Като врезнете н сайта след регистрацията ,на мястото на на панела за влизане в дайна ще Ви се появи едно капе Моето Меню. Там имате няколко нъзможности. Вие натискате Фирмен профил и за започвате да го попълвате.Там ще попълните ръната информация за Вас и ще се идентифицирате в сайта.Надолу е обяснено какво съдържа профила и какви предимства Ви дама. След това започвайте да пускате неограничен брой оферти с големия син бутон , горе на страницата.

За да можете да контактувате с компании и граждани от цял свят, направете превод на профила и офертите си от български на  английски език и обратно. Скоро очаквайте и допълнителни езици в сайта.

Всеки посетител на Бизнес портала, без да си прави регистрация може да види офертите и профилите на всички компании и гражданиани.

В нашият портал са съчетани видовете сделки, отраслите и под отраслите. Това е направено за Ваше улеснение, да намерите по-лесно, търсените от Вас профили и ферти, да изградите своя профил и публикуване офертите си, и да се позиционирате в Уеб сайта.


Вашите оферти заемат една или повече страници от Уеб сайта и водят към представянето Ви или на Вашата компания. Във Вашия профил могат да се видят всички оферти, пуснати от Вас. Офертите Ви могат да бъдат неограничен брой, независимо дали са VIP или обикновени оферти.

Както вече споменахме, Уеб сайтът е международен инепрекъснато се оптимизира да може да го намерите във всички световни търсачки и социалниални мрежи. Това ще осигури на Вас и всички останали компании или граждани лесен, удобен и бърз достъп до услугите на Уеб сайта, Вашето представяне и оферти.

Новаторският подход в бизнес комуникациите и разпространението на Уеб сайта в целия свят улесняват Вашата дейност. Така получавате най-добрите цени и качество на всички услуги, стоки, материали, суровини, компании, франчайзинг, имоти и други.

Вашите контрагенти ще имат достъп и до Уеб сайта Ви, имейлите, телефоните и други, чрез представянето Ви, което ще популяризира Вашият брант и ще оптимизира Вашият Уеб сайт в световните търсачки и социални мрежи.

Всички компании и граждани, получават възможност за представяне с лого, контакти, сайт, няколко имейла, снимки, снимки поместени в текста и видиа в ю туб и ви бокс 7. Както споменахме може да добавите видео клипове, сайтове, имейли, снимки извън текста, връзки със социални мрежи и всичко останало, което получават абонатите на сайта, но с допълнителни превилигировани условия. Необходимо е само да ни уведомите, че сте наши абонати или дарители на office@efa-ltd.com, st.vichev@gmail.com а когато стане готов сайта на Фондацията на него или неговия имейл, независимо че ще Ви пуснем да работите със сайта ЗА ЕДНА ГОДИНА.Ако не си платите годишният абонамент в рамките на 7 дни ще Ви питаме за плащането и ако до още 3 дни не платите ще изтрием Вашата информация от профила и офертите. Не забравяйте, че 50% от печалбата от Уеб сайта отиват за благотворителност за Фондацията. Ще направим още над 20 сайта за благотворителност в полза на Фондацията, за да сме сигурни, че поне половината от тях ще успеят и ще донесат добри приходи за Фондацията. С тях ще Ви изненадаме...

В профила си опишете всичко, което смятате за необходимо и/или ползвайте снимки или видео. Обявете дейности, сертификати, участие в други компании, в неправителствени организации, клиенти, партньори, допълнителни имейли, търсене на работа и други важни за Вас неща. Ако нямате сайт,СЕО, Мобилна версия, външна реклама, рекламни материали, адвокат, счетоводител, одит, Проверка по ваше желание на финансите Ви, Маркетинг или мениджмънт консултации, договори и дуги Доверете се на нас.


Всеки може да отправи запитване към Вас или друг абонат на Уеб сайта във формата, намираща се под представянето му. Запитването се получава на основният имейл, който сте посочили на първо място в сайта и с който сте се регистрирали. Там се намира и оценката за Вашият профил от контрагентите, с които работите. Отново там се виждат всички Ваши валидни оферти. Има и брояч на посещенията на профила Ви.


От карето горе, на началната страница, озаглавено "Моето меню" може да влезнете в "Фирмен профил" или "Моите оферти" и да прегледате,редактирате Вашият профил, редактирате или изтриете Ваша оферта или оферти. Отново от там може да смените своята парола за достъп до нашия Уеб сайт. Ако решите да смените своето ID за достъп до сайта, потърсете нашите администратори, като ползвате контактите ни.

Всеки гражданин или компания, на своята страница може да погледне брояча си и да види колко пъти е бил, била посещавана. Същият брояч ще го има и на офертите Ви. При офертите освен логото получавате възможност за публикуване на допълнителни снимки, освен тези които може да публикувате в текста.
След регистрация на профил или оферта можете да ги разгледате като чукнете върху клавиша под логото. Можете да ги редактирате, чрез "Моите оферти" и "Фирмен профил". Всяка оферта може да се разпечатата.

При ползване на видео за пускане на оферта, напишете два-три реда, с които да се идентифицира на първа или останалите страници на сайта. След като отпадне от първа страница Вашата оферта ще се визоализира при ползване на трите вида търсачки, натискане на бутона "Виж всички оферти". Търсачките са: "бързо търсене", чрез видовете сделки - големите кутии, "Отрасли и под отрасли" - в ляво и търсачща като на всичщи останали сайтове, по ключови думи..

В Уеб сайта присъстват и икономически новини, които ще улеснят Вашата дейност. Освен икономическите новини ще присъстват и новини за Фондация "Едни от нас".

Очаквайте скоро да се визуализират по социалните мрежи всички оферти на компании или граждани, клиенти на Уеб сайта. Очаквайте модул за връзка, чрез съобщения за абонатите на Бизнес портала. Очаквайте и доработка на сайта и мобилна версия на сайта.

Всяка година, след като дарителите станат над хиляда броя, ще се издава Алманах на компаниите и гражданите, членуващи в нашият Уеб сайт. Ще се организират конференции, симпозиуми, срещи, беседи, по различни теми касаещи, абонати на Бизнес портала. Събитията ще се организират на живо или он лайн, с лектори на световно ниво.

Всяка година ще се раздават грамоти и сувенири на нашите дарители в зависимост от сумата на дарението, което са направили. В гамотата ще пише името на гражданина или компанията и социално отговорна компания или гражданин.

Ако темите на Вашите фирмени или граждански оферти или профил липсват в сайта, ни уведомете ни мейла за да ги поставим.

Както споменахме, Вашите оферти ще се публикуват във фейсбук и много други социални мрежи.

Пишете ни какво Ви харесва и какво не Ви допада в нашият Уеб сайт на имейлите ни. Пишете и по кои теми желаете да се организират събития. Вашето мнение е важно за нас.Очаквайте и мобилната версия на сайта, която да позволи ползването му с всяко устройство. В момента също можете да ползвате сайта мобилно, но ще се изгради и специална мобилна версия, а в последствие и приложения за различните операционни системи.

За всяка промяна в нашият Уеб сайт и събитията свързани с него, очаквайте своевременна информация, под формата на новина и на основната Ви електронна поща, с която сте се регистрирали.

В момента има и затруднения при закупуване на ВИП оферти. Ще бъдат добавени и начини на плащане, както и сега продължаваме, непрекъсната работа по СЕО оптимизацията на Уеб сайта тъй така се прави, затова всички клиенти, които се абонират през първите шест месеца на 2016 година ще получат отстъпка, възлизаща на минимум 50% от годишния абонамент за сайта. А всички, които се абонират след 30.05.2016 година ще се наложи да платят 100 лева, 50 евро или 70 щатски долара годишен абонамент. Ако се абонирате преди 30.05.2016 година ще платите 60 лева, 30 евро или 40 щатски долара.

Очакваме да ни съобщите за Вашите интереси, за да знаем за събитията, които да организираме.

3. Други Уеб сайтове, които не могат да се конкурират с нас:

Има Уеб сайтове само за една дейност - продажба и покупка на компании, франчайзинг, покупка и продажба на машини и други, където цените за включване са по-високи и/или се взимат комисионни от сделките. Има и бизнес каталози, в които не може да пускате оферти. В нашият Уеб сайт само внасяте годишният си абонамент и се регистрирате, правите идеален за Вас профил, пускате неограничено количество оферти, четете икономически новини и дарявате суми за Фондация "Едни от нас", с основна цел "Подобряване живота на хората с увреждания" и вече сте част от глобалното бизнес пространство. ДО КРАЯ НА МЕСЕЦ 06.2016 ГОДИНА ГОДИШНИЯТ АБОНАМЕНТ ЩЕ СЕ ПРОМЕНЯ ДОКАТО ДОСТИГНЕ РЕАЛНАТА СУМА, ЗА ДА ОТДЕЛЯНЕ 50% ОТ ПЕЧАЛБАТА НА САЙТА ЗА ФОНДАЦИЯ "ЕДНИ ОТ НАС". ЩЕ ПРЕСМЕТНЕМ РЕАЛНИЯТ ГОДИШЕН АБОНАМЕНТ И ЩЕ ГО ОБЯВИМ ТУК И В АБОНАМЕНТ! ЦЕЛТА НА НАМАЛЕНИЕТО Е ДА РЕГИСТРИРАМЕ, СЪЗДАДЕМ СТРУКТОРИ, ОТВОРИМ ЦЕНТРАЛЕН ОФИС И ДА НАПРАВИМ САЙТА НА ФОНДАЦИЯ "ЕДНИ ОТ НАС". Споменатите проблеми също трябва да ги изчистим - покупка на ВИП оферти, начини на плащане и другите незначителни проблеми, за които споменахме.

Ако пожелаете да Ви помогнем при осъществяване на някоя сделка чрез подготвяне на документите за нея или да бъдем защитници на Вашите интереси, да Ви консултираме в дейността на Маркетинга, Мениджмънта, да Ви направим сайт, СЕО, печатни рекламни материали, мобилна версия на сайт, Гуъл реклама, консултации и водене на счетоводство, проверка на финансите и други, тогава ще Ви вземем такса, в зависимост от големината на сделката и работата, която ще извършим в името на каузата, с която сме се заели...
Все още не е готов сайта за туристическа реклама - Турист портал http://www.tourist.com  който е идентичен с този сайт, нашият сайт: http://www.efa-ltd.com

Уеб сайтовете на ЕФА ООД и на Фондацията ще бъдат готови до 10-20 дни.

Последни и VIP оферти