ОТРАСЛИ
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
СОЦИАЛНИ МРЕЖИ
ЗА НАС
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Експертна финансова агенция ООД e учредена през 1991 година. Компанията се развиваше добре в различни области на стопанския живот, с помощта и на коректни партньори. Сега, отново се опитваме да наваксаме в развитието си, въпреки налегналата ни от няколко години световна икономическа кризата. В момента дейностите ни са: счетоводна отчетност и данъчниии консултации, одит,  сключване на различни видове застраховки, маркетинг, онлайн маркетинг, SEO, мениджмънт решения, помощ при подготовка и сключкване на различни видове сделки, обединения и изкупуване на компании, сключване на сделки с недвижими имоти и тяхното управление, печат и реклама, изработване, поддръжка и управление на Уеб сайтове и много други.

Управлението и администрирането на Уеб сайтове беше поредното предизвикателство за нас. От посочената дейност ще заделяме 50% от печалбата си за подпомагане на Фондация с основна и първостепенна цел "Подобряване живота на хората с увреждания". Помагайте и Вие чрез абонаменти, ВИП оферти, Банер реклами и допълнителни дарения, разбира се ако имате желание. Както ние сме решили и го правим, правете го и Вие. Без Вашата помощ и реклама няма да стане. Доброто винаги се връща, а и на всеки може да се случи или на негов близък човек да се разболее от тежко или неизлечимо заболяване.
Това е първият Уеб сайт на компанията, но му предстои преработка за по-добра и по-лестна работа с него.
Всичките ни сайтове, както и Бизнес портала - http://www.b2bportal.eu  ще са благотворителни, в полза на Фондация "Едни от нас", ако това име не е заето. Има и други имена, които можем да използваме. Уеб сайта за Туристическа реклама ще работи със същите такси, които ще се използват за същите цели.     http://www.tourist.com, също ще бъде благотворителен в полза на Фондация "Едни от нас".


Във нашият фирмен сайт http://www.efa-ltd.com ще има допълнителни бонуси за нашите дарители. От всеки наш сайт 50% от ппечалбата ще отиват за дарения към Фондация "Едни от нас", без значение дали са от абонамент, ВИП оферти или банер реклами. Дарения, които не сасвързани с основната дейност на Уеб сайтовете, ще бъдат награждавани с рекламни сувенири, и други награди, издадени от Фондацията на специална годишна церемония. Всички дарители ще получават грамоти за социално-отговорна компания или гражданин. Очаквайте скоро и сайта на Фондация "Едни от нас", както и други сайтове, с които ще Ви изненадаме...

Бизнес порталът е създаден да улесни компаниите и гражданите по света за осъществяване на сделки с други компании и граждани. Компаниите или гражданите попълват перфектен двуезичен профил на български, английски, а скоро и на други езици - представяне и пускат оферти за това, което предлагат и/или търсят. Офертите и профилите на компаниите и гражданите са свързани. В сайта има още много взаимо-връзки и екстри. Периодично се публикуват икономически новини с цел улесняване на Вашият бизнес, както и новини за Фондация "Едни от нас". Вашите оферти ще бъдат пускани и в социалните мрежи.

Гражданите и компаниите могат да намерят стоките или услугите, които търсят и да се възползват от по-добрите цени на производители, строители, търговци на едро и други.

Повече информацията за Уеб сайта може да прочетете в "Услуги" и "Абонамент".

За качеството на нашите услуги, в дейностите свързани със счетоводство, данъчни и счетоводни консултации, одит, застраховки, маркетинг и онлайн маркенинг, мениджмънт, SEO и други, говорят нашият опит - от 1991 година, издадени книги и публикации, както и доволните ни клиенти.

Отзивчивостта и бързата реакция при решаване на всички проблеми е приоритет №1 за нас.
Това се отнася за всички наши дейности, които извършваме, както и за управленито на нашите Уеб сайтове

http://www.b2bportal.com
http://www.tourist.com
http://www.efa-ltd.com


Очаквайте още благотворителни Уеб сайтове. Ще Ви изненадаме....
Желаем успех на всички, в тези трудни времена.
И НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ ТЕЗИ САЙТОВЕ ЩЕ СА БЛАГОТВОРИТЕЛНИ ЗА ФОНДАЦИЯ "ЕДНИ ОТ НАС" С ОСНОВНА ЦЕЛ "ПОДОБРЯВАНЕ ЖИВОТА НА ХОРАТА С УВРЕЖДАНИЯ". 50% ОТ ПЕЧАЛБАТА ИМ ОТИВА ЗА ФОНДАЦИЯТА. ПОСТЕПЕННО ФОНДАЦИЯТА ЩЕ ОБХВАНЕ ЦЕЛИЯ СВЯТ, ТЪЙ КАТО ПРОБЛЕМИТЕ НА ХОРАТА С УВРЕЖДАНИЯ СА МНОГО, ДОРИ В НАЙ-БОГАТИТЕ ДЪРЖАВИ, А КАКВО ОСТАВА ЗА ПО-БЕДНИТЕ.  ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ ПОСЕТЕТЕ "АБОНАМЕНТ".

СТРАНИЦИТЕ ВЪВ ФЕЙСБУК ЗА ДАРИТЕЛСКАТА КАМПАНИЯ НА ФОНДАЦИЯ "ЕДНИ ОТ НАС" СА:
https://www.facebook.com/One of Us
https://www.facebook.com/Foundation One of Us/

ОЧАКВАЙТЕ И КНИГИ ЗА ИКОНОМИКАТА НА БЪЛГАРИЯ, КОИТО ЩЕ БЪДАТ НА ПРЕФЕРЕНЦИАЛНА ЦЕНА ЗА АБОНАТИТЕ НА НАШИТЕ САЙТОВЕ И НАШИТЕ ДАРИТЕЛИ.

Експертна финансова агенция ООД e учредена през 1991 година. Компанията се развиваше добре в различни области на стопанския живот, с помощта и на коректни партньори. Сега, отново се опитваме да наваксаме в развитието си, въпреки налегналата ни от няколко години световна икономическа кризата. В момента дейностите ни са: счетоводна отчетност и данъчниии консултации, одит,  сключване на различни видове застраховки, маркетинг и мениджмънт решения и помощ при подготовка и сключкване на различни видове сделки и обединения на компании, сключване на сделки с недвижими имоти и тяхното управление, печат и реклама, изработване, поддръжка и управление на Уеб сайтове и много и други.

Управлението и администрирането на Уеб сайтове беше поредното предизвикателство за нас. С тях частично ще подпомагаме и Фондация "Едни от нас", с основна и първостепенна цел "Подобряване живота на хората с увреждания в Република България". 
Това е първият Уеб сайт на компанията, но му предстои  преработка за по-добра и по-лестна работа с него. Както споменахме, чрез него частично ще подпомагаме Фондация "Едни от нас", с  Председател на Управителния съвет Стефан Вичев. Чрез  Фондация "Едни от нас" и други НПО-та, с които имаме подписани меморандуми за сътрудничество, поставяме пред обществото и властимащите проблеми за здравето, живота, интеграцията и други, належащи за решаване проблеми на хората с увреждания от 8 години. Фондацията е учредена от 3 физически лица и има 3-членен Управителен съвет. 
Всичките ни сайтове, както и Бизнес портала - http://www.efaportal.com  ще са дарителки, в полза на Фондация "Едни от нас".  Уеб сайта за Туристическа реклама работи със същите такси, които се използват за същите цели, но и той се нуждае от преработване   http://www.tourist-portal.com,също ще бъде дарителски в полза на Фондация "Едни от нас".
Във нашият фирмен сайт http://www.efa-ltd.com ще има допълнителни бонуси за нашите дарители. От всеки наш сайт минимум 10% от приходите ще отиват за дарения към Фондация "Едни от нас", без значение дали са от абонамент, ВИП оферти или банер реклами. Останалите дарения, които не са от абонаменти, ВИП оферти и банер реклами, ще бъдат награждавани с рекламни сувенири, грамоти, книги и алманахи, реклами в сайтовете, включително и в Уеб сайта на Фондацията. Очаквайте скоро и сайта на Фондация "Едни от нас", както и други сайтове, с които ще Ви изненадаме.

Бизнес порталът е създаден да улесни компаниите и гражданите по света за осъществяване на сделки с други компании и граждани. Компаниите или гражданите попълват перфектен двуезичен профил на български, английски, а скоро и на други езици - представяне и пускат оферти за това, което предлагат и/или търсят. Офертите и профилите на компаниите и гражданите са свързани. В сайта има още много взаимо-връзки и екстри. Периодично се публикуват икономически новини с цел олесняване на Вашият бизнес, както и новини за Фондация "Едни от нас". Вашите оферти ще бъдат пускани и в соци&a
Последни и VIP оферти